Wiiiihoooo, snart drar vi!!!!

Jag och Ann och våra barn försöker göra två traditionsenliga resor varje år. En skidresa och en mot solen.

Nu är det snaaaaart dags för den årliga sommarlovsresan och i går var jag och Ann runt på stan o köpte resväskor, solskydd och ett litet reseapotek och så uppdaterad vi barnens sommargarderober. Alltså Holy Mother vad de växer!

Att inleda sommarlovet med en vecka i medelhavet är världens bästa grej har vi kommit på! För det första är det väldigt få som reser i början av juni. Folk väntar med att plocka ut semester till i juli men då är resorna både dyrare och fullare och resmålen olidligt varma! För det andra så är det så himla skönt att bara få landa med barnen direkt efter ett fullspäckat skolår och verkligen ha tid för att bara vara tillsammans. Att dessutom ge dem lyxen att få hänga med sina polare är sååååå uppskattat (och lättare för mig och Ann som ju också vill ha tid för varandra hehe). Och så är det så himla fint att få tanka RIKTIG värme. Alltså tina upp inifrån och ut och få bli sådär däst som man bara blir på sydligare breddgrader. För risken är ju tyvärr överhängande att sommaren regnar/blåser/fryser bort här i Svedala. Förra sommaren var ett exceptionellt undantag.

Hemma är det ju alltid så mycket annat som ska fixas trots att man är ledig. Djur som ska matas. Hästar som ska tränas. Tvätt som ska vikas. Och så trädgårdslanden och gräsmattorna och ogräset. Och maten som ju aldrig någonsin har lagat sig själv. Alla dessa diskmaskiner att tömma. Att vara ”ledig” med sina barn hemma är ett heltidsjobb.

Vi vill liksom ge alla inklusive oss själva en ordentlig belöning för en termin av hårt slit, Lets Dance, Kokbokstillverkning, skolarbete, nationella prov, tidiga morgnar och för att vi har klarat av den här galnaste av galnaste festlighets- och högtidsmånad där ALLT festligt ska firas på samma gång.

Jag och Ann och vår klan på Mallis 2017. My God vad tiden går!!!

Därför åker vi till Cypern med Tui till Family Life Nausicaa Beach!!! All inclusive, Bamseklubb, massor med härliga aktiviteter för alla våra nio barn (hur gick det ens till?????) och sköna solstolar och havsbad till mig och Ann. Att vi valde att resa med Tui kändes helt sjävklart eftersom de är först ut med att klimatkompensera alla sina flygresor och hotell. Så himla bra. Gå gärna in och kolla på deras miljösatsningar här.

SÅÅÅÅÅ SKÖÖÖÖÖNT ATTT BARA LÄMNA ALLT!!!!!

Alltså såååå länge sen jag kände mig så här förväntansfull!

Write a comment