Härliga samtal

– I samarbete med Fuelbox –

Hemma från La France och jag måste bara tipsa er om en omvälvande grej som vi testade under resan: Fuelbox. Låt mig säga såhär, jag är (nästan) glad att det regnade sex av åtta dagar på vår semester på grund av den här lilla boxen! Vi testade parboxen och vi hade framförallt väldigt väldigt roligt när vi drog korten. Och så blev vi stolta över varandra, kände vi-känslor och i bland blev vi till och med lite generade. Vi bestämde innan att vi inte fick avbryta varandra och inte bli sura, haha! Mina favvokategorier är definitivt Minfält och Mina, dina och våra.

När man har känt varandra länge och umgås hela tiden så ligger samtalen mycket i nuet och snurrar kring vardagen och det praktiska. Man löser saker, planerar, fixar och fattar beslut och fokuserar på att få i hop livet.

Med Fuelbox får man lite hjälp att bryta den vanan och börja prata med varandra som man gjorde alldeles i början när man lärde känna varandra. När man ville veta allt. Gräva fram den där skatten till människa som man precis hade hittat. Man var som en galen journalist som ställde frågor om gamla mostrar, om barndomen, om favoritböcker och hatmusik, om framtidsdrömmar, sorger, besvikelser, älsklingsmusik och ömma tår.

Sen tror man att man har stenkoll och vet allt om de man älskar. Men det är ju en illusion såklart. För människor ör outtömliga och föränderliga.

Man behöver fråga varandra viktiga frågor under hela livet.

För att se varandra ur nya perspektiv. Känna det kittlande med att man inte vet allt. Bli nyfiken och nykär.

Fuelbox finns både för par, vänner o familj. Så himla bra julklapp!

Gå in på Fuelbox och beställ i dag. Knappa in koden Sanna så får du 15 % i rabatt!

Write a comment