Och så kom solen och lyckan med den

Det sprack upp tillslut. Och vi blev som törstiga ökenvandrare. Kastade oss ut på altanen, drog av oss kläderna och liksom sög i oss ljuset och värmen. Bara svennebananas som gör så. Suger i oss ljus.

I övrigt:

Sett Making a murderer. Säsong 2. Beroendeframkallande. Kathlyn Zellner är min nya idol. Vill bara se henne timme ut o timme in lösa mordfall, testa bevisning, få fångar friade. Vilken jävla människa alltså! Halleluja!

Shoppat drömkappa från Maje. Älskar Maje. Älskar grönt. Älskar kvalitet. Ull.

Varit i Mougins. Kollat in Picassos hus. Tänt ljus för mamma. Var jag än kommer, vad jag än äter, mamma borde varit med. Alltid tomrum i själen när något känns extra mysigt. Hon fattas mig. Har fortfarande en känsla av att vara amputerad.

Varit i Antibes. Ätit Moules, sett barn o man bada, gått på tivoli. Kollat båtar, glittrande hav.

Ätit tarteletter. Milles feuilles. Croissanter. Pain au chocolate. Sjungit sockrets, smörets och vetemjölets lov.

Gått vidare på temat ostar. Hittat mina drömmars ostbutik.

Write a comment