Sov gott!

Jotex var ju här på Stora Lundby och fixade julfint. Samtidigt passade vi på att göra i ordning vårt gästrum. Stora Lundby är en oas för oss. Direkt när man kör uppför allén och kommer in på gårdsplan sänker sig lugnet och man hamnar lite som i en egen värld där inget stör. De stora ekarna vaggar en till ro och man vaknar till fåglarnas kvitter.

Jag vill att våra gäster ska känna som att de tar in på hotell när de kommer till oss. Massor av fluffiga kuddar, härliga färger, och en helt egen liten relaxavdelning där man kan sitta och läsa och mysa! Jotex har ett helt fantastiskt sovrumssortiment och jättefina möbler. Sänggavlar, lakan, överkast, kuddar, sängbord och lampor till riktigt bra priser.

Resultatet blev helt amazing om jag får säga det själv. Vill flytta in här själv på jullovet. Ta en paus från alla ungar, sova i cirka 100 år och bara vakna i den här fluffdrömmen och sen ägna dagarna åt att ligga och läsa och äta julgodis och sen sova lite till.  Galet mysigt ju.

Vill du också fixa fint? Med koden LUNDELL20 får du 20% på hela ordern (ej rea) fram till den 4/11-2018. Gå in på Jotex och julbotanisera!

Sänggaveln heter Charleston och är min favorit bland Jotex sänggavlar!
Fåtöljen heter Venice. En gul dröm! Mattan i ull är full av rosor och heter Mulini. Det lilla marmorbordet heter Idaho.
En dagbädd som heter Carmel. Perfekt som extrasäng på natten.
Julstjärnor. En kan inte sätta upp för många. En kan inte få nog av dem! Maya är tredimensionell, av papper och alldeles alldeles underbar.

Write a comment