Smygstartar julen lite…

Jag älskar ju julen. Har alltid gjort. Hela hösten längtar jag efter att få gå i en Bullerby-värld av tindrande ljus, doftande hyacinter, sprakande eld, extra god mat, julmusik (vet att jag är galen, men ÄLSKAR julmusik!!!), olika sorters samkväm och upphöjt mys. Jag är en sån obotlig julromantiker och älskar att förvandla vårt hem och trädgård till ett julparadis med ljusslingor, ärvda tomtar, granris, speciella kuddfodral och dukar som bara åker fram i december.
Därför var det så extra roligt att Jotex hörde av sig och undrade om jag ville göra ett juligt samarbete. Vi har sedan tidigare sammetsgardiner och sänggavlar från Jotex som är så himla snygga så efter en snabb titt på deras hemsida(länk) där jag hittade så mycket härliga möbler och julsaker så jag tackade jag ja direkt. 
Förra veckan kom Paulina och Ivet från Jotex upp hit med en lastbil full av möbler, porslin, julpynt och ett hav av hyacinter och amaryllis och tillsammans skapade vi ren julmagi. Det blev sååååå fint. Kan inte vänta på att december ska komma så att jag får ha glöggfest i vårt uterum som blev så här:
Stolarna!!!! Rippats heter dem och kostar bara 1798 kr för 2-pack.
Ljusstaken Gull, min favvo i hela Jotex sortiment för tillfället! Det vita porslinet heter Sand och det gröna Terragona. Så fint!
Är inte den här fåtöljen så himla fin??? Och så älskar jag att den heter Montauk för det får mig att tänka på min älsklingsserie The Affair.
Moyo, min Moyo! Extra nöjd över att fåtöljen Montauk ackompanjeras av en stooor puff!
Vill du också smygstarta julförberedelserna? Nu har Jotex en kampanj där du får 20 % på hela din order, även möbler och mattor (ej rea) tom 2018-11-04. Gå in här! Glöm inte att knappa in koden LUNDELL20

Write a comment