Om jag inte får rida så blir jag tokig

Så skrek jag häromdagen till min man. För så det är det. Söndagar är helig riddag. Inget får rubba det för mig har jag bestämt. Det gynnar alla att jag får rida. Så därför har vi bestämt oss för att ta in hjälp.
Att hitta barnvakt är nästan som att leta nål i en höstack. I iallafall om man heter Sanna och har svårartad valångest:-) Jag tror inte att jag är ensam om att inte palla med alla val som måste göras hela tiden i livet. Det är för fanken ett heltidsjobb att bara välja, projektleda, besluta och avtala allt som har med barnen att göra. Därför har jag bestämt mig för att i möjligaste mån låta andra – proffs – hjälpa mig i djungeln av valmöjligheter där ute! Eftersom jag har börjat jobba lite smått och Micke spelar Den inbillade sjuke ihöst, så måste vi ha några timmars hjälp med barnpassning varje vecka. När jag blev erbjuden att testa Nanny.nu, en agentur som gör hela rekryteringsprocessen åt en, så sa jag alltså såklart JA.
Det enda jag behövde göra var att prata med Nanny.nu’s rekryterare Rebecka som ställde några frågor gällande våra behov, sen dröjde det inte många dagar innan hon återkom med några kandidater som vi fick träffa. Nanny.nu sköter fakturering, utbildar barnvakterna i Hjärt- och lungräddning, kollar deras referenser, CV´n och betyg. Det som återstår är ett personligt möte för att se att ens unge ”klickar” med barnvakten. Så nu är supergulliga Johanna ute och rullar en sovande Fox i vagnen när jag rider och förbereder mig för nästa reportageresa. Gud vad jag älskar att effektivisera. Att livet blir enklare. Sånt går jag i gång på. Och att få mms från Johanna med bild på en supernöjd liten baby:-)
Och jag har precis upplevt himmelriket på hästryggen och blivit en bättre och gladare människa!

Write a comment