Nytt uppdrag

Jag nyper mig i armen, ryser av nån slags eufori och tackar gudarna för att jag får göra en serie program för SVT om min stora passion för hästar. Det är som en dröm alltihop. Nu har jag kommit hem från vår första reportageresa och det var för att använda ett något slitet uttryck: MAGISKT.

I bland överträffar liksom livet sig självt. Som när den här typen av jobberbjudanden kommer. När frågan ”Vill du göra ett tv-program om hästar och hästmänniskor över hela världen?” kommer.  Som när en tvekar i några minuter eftersom en är höggravid och tänker att hästar och nyfödda bejbysar och resor inte går ihop, och producenten bara ”men vi skjuter fram projektet tills bejbyn är större”.

Och nu är bejbyn större och vi har flugit till Danmark och haft makalösa dagar. Big moments. Vill inte avslöja för mycket men den här serien kommer att berätta om hästar på ett helt nytt sätt.

Hallelujah!

Write a comment