Minisemester

Steam Hotel i Västerås. Nu äntligen fick vi till det. Och det var precis lika bra som jag har hört.

Jag älskar hotellivet. I synnerhet när man lyckats skapa den där internationella lyxiga känslan. En stor inbjudande lobby där man hör människor prata olika språk. En glammig gärna murrig bar där det alltid är cocktail hour och det känns rökigt men ändå fräscht. Hotellrum med lyxiga krispiga lakan, högt i tak, inspirerande inredning, utsikt, härligt badrum. Lägg till ett fantastiskt spa och en restaurang med riktigt bra mat på översta våningen med utsikt över nånting sällan skådat. Är personalen dessutom serviceminded och trevlig så känner jag för att checka in forever.

Allt detta har Steam lyckats med! Som att kliva in på ett lyxhotell på Manhattan. Ville aldrig checka ut. Bara vara i den där lyxkänslan där tiden står still och allt kan hända. Hotellmagin. I Västerås.

1 kommentar

  1. Hej Sanna!
    Vill så gärna lyssna på Veterinärpodden men lyckas inte ladda avsnitten någonstans! Är det försent att lyssna?

Write a comment