Lösningen på sommarplågorna

I samarbete med Doktor24

Halva sommaren har gått och vi har peppar peppar varit friska. Sånär som ett svullet öga efter ett myggbett som Lo (varför är det alltid han som har mest otur???) fick när vi var på Utö. Jag hann panika upp mig lite där och började tänka katastroftankar à la allergisk reaktion, anafylatisk chock, koma, helvete… Men så kom jag på att jag ju har Doktor24-appen att rådfråga. Den här gången blev det ett videosamtal med en väldigt lugnande kompetent och mångårigt erfaren läkare som kunde konstatera att det inte var så allvarligt som jag befarade.

Himla smidigt, enkelt och tidsbesparande med digital vård. Kan inte förstå att man inte kommit på det tidigare. Vissa menar att de digitala tjänsterna utarmar landstingens ekonomi. Att folk ringer till läkarna i onödan och dränerar statskassan. Hos Doktor24 är det faktiskt lite tvärtom. Den digitala vårdguiden som man först möter i appen avgör nämligen om du verkligen behöver träffa en läkare (online eller på vårdcentral), eller om det räcker med egenvård i hemmet. De har liksom tagit ett helhetsgrepp på våra vårdbehov. För det säger ju sig själv att vissa åkommor behöver undersökas fysiskt, prover behöver ibland tas och blodtryck mätas. Därför är det ju sjukt smidigt att Doktor24 har samarbeten med flera vårdcentraler så att man kan boka en tid direkt í appen om nu det skulle behövas. Jag är ju ett stort fan av teknik som förenklar våra liv. Jag shoppar till exempel i stort sett allt på nätet, jag håller koll på mina barns läxor via nätet, jag handlar mat, och nu går jag alltså också till doktorn via nätet. Gå in här på Doktor 24 och kolla in deras tjänster!

Write a comment