Bonnaliv

I går packade vi in ca 50 små högar av årets samlade snuskiga gamla hösilageplast i lastbilen och åkte till Järna där de har återvinning för bönder ett par gånger om året. Så otroligt satisfying som barna brukar säga! Älskar Järna och antroposofernas olika små verksamheter. Älskar världar i världen. Människor som skapar egna förutsättning för liv. Som ej simmar med strömmen. Som utnyttjar det faktum att livet kan levas på så otroligt många olika sätt, varför harva på i samma hjulspår som alla andra?

Slogs av samma känsla när vi såg dokumentären om Lemmy på kvällen när vi kommit hem. Lemmy levde också i en egen värld i världen. Ett helt eget universum. Rockersvärlden. Så himla fin dokumentär. Se!

Och så kom Stefan över igen och körde ett till thaiboxningspass med oss. Bästa tränaren. Sån grym träningsvärk i dag.

I dag red jag en snabbis och hade Clara på besök för en liten kickstart av ett nytt än så länge hemligt men helt igenom fantastiskt roligt jobb som jag ska göra i höst. Alltså nyper mig i armen och tror att jag drömmer-roligt är detta projekt!!!! Som grädde på moset fick Sammy komma hem från kliniken i dag. Vår fina fina pojke. Håller tummar och tår för att han blir helt återställd nu. Prognosen ser ljus ut enligt veterinären som opererade. Försöker lita till det.

Write a comment