Skriver från sjukbädden

Tji fick jag. Sämre med mjölkstockningen igen. Min massage hjälpte inte och det här med att låta lillungen amma det onda bröstet ofta funkar föga eftersom han blir råirriterad när det inte kommer någon mjölk pga stoppet. Feber och skiiitont. Har också känningar av hypotyreosen tror jag. Svimmningskänslor, huvudvärk och en konstig trötthet. Jag glömde nämligen levaxinburken hemma o gick omedicinerad i fem dagar tills min räddande sommarjobbande ängel Olga som kom ner fem dagar senare än oss kom med tabletterna i högsta hugg. Men jag vet som sagt inte vad som är vad.

Tur att träden när livet i övrigt känns kasst.

Det enda fina som hänt den här dagen är att jag kom på att jag ju har ett samarbete med Doktor 24! Jag gick in i deras smarta app och 20 minuter senare hade via ett videosamtal en läkare fått svar på hur jag skulle göra med de missade tabletterna, blivit ordentligt lugnad angående mina konstiga symtom och hjälp med hur jag ska göra för att få mjölkstockningen att släppa. Jag fick också hjälp med att boka en tid hos en vårdcentral för att ta prover och se hur min sköldkörtel mår nu efter förlossningen. Jag trodde ju att jag skulle slippa medicin efter graviditeten, men tydligen kan det också bli värre. Så otroligt skönt att få hjälp så snabbt. Så smidigt, enkelt och smart. Precis så som jag tycker att teknik ska användas! Kostar precis som ett vanligt läkarbesök. Gratis för barn mellan 1 och 18 år. Doktor 24 har också en smart digital vårdguide som leder dig rätt. Självklart ska man inte träffa en läkare om man inte verkligen behöver. Då skulle systemet kollapsa. Gå gärna in på Doktor 24 här och kolla in deras tjänst!

Write a comment