Snart midnatt

Vi kollar på Black Panther. Vill bo i Wakanda. Utan pangpangandet. I filmens värld är vi i denna familj så könsstereotypa att det är löjligt. Alla med snopp älskar pang pang-rullar. Action. Thrillers.

I hate it. Min favvokategori är drama. Gärna relationella draman. Klickade hem Victoria & Abdul i går som jag njöt hejdlöst av. Kungligt. Aristokrati. Kolonialtid. Sånt får i gång mig.

Olga som kom hit i torsdags åkte hem i dag. Så stor och så självgående nu. 17 år och flyger själv. Tiden alltså. Jag förstår den inte…

Reklamfestival här i Cannes nu. Hela stan är full av eventtält och i morgon drar allt i gång. Min bästis är här och hennes byrå tävlar i flera kategorier så vi sågs och käkade lunch på Majestic. Så mysigt.

Mjölkstockningen är klart bättre. Massagen hjälpte. Och att låta lillungen amma på.

Write a comment