Halleluja för digital service!!

Sponsrat inlägg:

Ni som läser mig frekvent vet att jag älskar teknik. Smart teknik som gör livet enklare. Jag är varm anhängare av all typ av service som gör att jag slipper trängas med folk och som gör att jag slipper vänta. Tålamodet är inte riktigt min starka gren, hehe.

Jag har lyckligtvis sluppit besök hos doktorn under mitt liv, men nu när jag har haft både hypotyreos och järnbrist så har jag blivit varse vilket tidskrävande krångel det är att både boka och få en tid och att förnya recept.

Nu har jag haft förmånen att testa Doktor 24, en digital tjänst där man kan träffa erfarna, kompetenta läkare online dygnet runt alla dagar i veckan. Det fina med Doktor 24 är att de har förstått att alla ärenden inte går att lösa digitalt, i bland behöver man ju träffa en läkare fysiskt. Därför kan man boka en tid på en vårdcentral direkt i appen. Smart va!

För mig som ogillar att sitta o trängas i väntrum med snoriga, hostande, febriga människor är det här en drömtjänst helt enkelt. Underbart också att först gratis kunna kolla sina besvär med Symptomkollen, en digital tjänst som guidar dig till vilken vård just du behöver. Doktor 24 är troligtvis en app som kommer att revolutionera vårt liv!

Gå gärna in på Doktor24 och undersök tjänsten här!

Puss och kram

Write a comment