Utbrytardrottningen

Jippie, nu har jag ridit första gången efter förlossningen. Kändes så jävla jävla härligt. Galopperade till och med ett varv:-)))) Min sjuka foglossning försvann verkligen så fort Fox föddes. Trodde aldrig det skulle gå så fort. Känner mig generellt helt återställd på ett mirakulöst sätt efter den här förlossningen. Mådde ju inte jättetopp under graviditeten om en säger så. Den tog verkligen på min kropp. Ont i höfterna, tung, svårt med syresättning, svårt med sköldkörteln, svårt med spänningar överallt. Och så nu är allt som vanligt igen. Kroppen är verkligen fantastisk!

Min lillhäst verkar fasligt uttråkad nu när jag inte kunnat träna henne på några veckor. Hennes respekt för el är = noll. Hennes respekt för trästaket likaså. Hon rymmer i parti o minut. Pressar sig ut genom eltrådar och plaststolp. Skiter fullständigt i de små elstötarna. Trocklar sig genom spjälorna i staketet som en akrobat och vips står hon utanför hagen och kompisarna står häpet och glor och undrar hur hon vågar!!! Så typiskt quartrar. Modiga, självständiga och smarta. Ger du dem ingen uppgift så hittar dem på en själva! Love them!!!

Odågan Shiloh❤️

Write a comment