Två veckor och sommaren är här

Nu är pojken två veckor. 14 dagar och ändå känns han så självklar här. Som om han alltid har funnits hos oss. Han blir mer och mer vaken nu för varje dag som går. Han tittar förundrat och förvånat på oss i några minuter mellan amningarna för att sen duna in i drömmarnas värld igen. Hittills har han sovit rätt ok på nätterna. Somnar vid 22.00 och vaknar 03.30 och sen vaknar han typ varannan timme till 8.30.

I natt var dock en djävulsk natt. Han låg som en sugpropp i stort sett mellan 24.00 o 05.00. Maratonamning. Måste vara en liten tillväxtperiod…

I går fyllde Iggy 12.00 och vi hade kalas på sommarens första dag. Magnolian blommade, våra bästa vänner var här och vi frossade i pizza o tårta. På Iggys födelsedag är det baske mig alltid sol. Kan inte minnas att det regnat en enda sjätte maj sedan han föddes…

Write a comment