I bubblan

Min älskling bara sover och sover medan våren exploderar utanför. Jag är parkerad i en soffa med te och olika snacks och betar av dokumentärer.

Avicii: True Stories. Vilken pojke. Vilket öde. Så otroligt sorgligt att det slutade som det gjorde. Sänder kärlek och styrka till de som stod honom närmast. Inget liv ska behöva sluta så.

Nu är jag inne på Anna Wahlgren – hela Sveriges mamma. Välgjort och spännande om denna karismatiska och kontroversiella kvinna. Man får såna otroliga flashbacks av barndomens 80-tal när man ser den. Och så kommer jag i håg min egen nitiska läsning av Annas författarskap när jag fick Olga som vilsen 21-åring.

Jag se klart båda delarna sen kommer jag med en utförlig rapport!

Vill passa på att älska ny teknik.

Mathem har levererat mat inför hela helgen och lilla roboten Irobot sköter städet och Ipaden står som sagt för underhållningen. Det lider ingen nöd på mig:-)

Write a comment