Babyshower, toppkropp och tårar

Min kropp har äntligen vant sig vid den här graviditeten och det känns bara helt fel att förlossningen kan dra i gång när som helst. Nu skulle jag kunna vara gravid i nio månader till. Jag mår så bra plötsligt. Förmodligen för att jag lyssnat på kroppen och mest vilar mig genom dagarna.

I torsdags blev jag ”kidnappad” av min vänner och bjuden på den mest fantastiska babyshower. När jag väntade mina andra tre så fanns inte ens babyshower. Det om något är ett mått på att jag börjar bli gammal. Babyshower ÄR här för att stanna för det är världens bästa grej. Man behöver vänner och glädje för att pigga upp en graviditet. Vänner är världens bästa medicin mot det mesta. Först åt vi lunch på fotografiska där bästa Margita Ingwall är presschef. Har ni inte testa fotografiskas restaurang så måste ni bara göra det. Helt fantastiskt gott är det. Efter maten fick vi privat visning av deras pågående utställningar Haute och Ellen von Unwerth. Fantastiskt.

Sen väntade taxi och hemlig avfärd till Sturebadets filial på Marina Towers. Här finns ett riktigt turkiskt Hamam med ångbastu, marmorpodium och hela ritualen. UNDERBART. Vi drack smoothies och pratade om allt som behövde catchas upp. Josefin har träffat en indisk man i Goa. Margita är vrålkär i sin Tareq och jag och Ann har barn i alla åldrar all over the place. Och vi är fortfarande lika snygga allihop trots 40+ och åldras baklänges. Haha.

När vi nästan skrubbat bort oss själva var det dags för ännu en aktivitet: Köttfrossa på Restaurang Vassa Eggen där ytterligare underbara människor dök upp samt jätteballonger och en fucking Bugaboo Fox till min baby!!!!!

Så extremt rörd och tacksam över alla er: Ann, Margita, Josefin, Annika, Helena, Anitha, Jossan, Sofia, Olga o Ditte.

Extremt lättrörd just nu. Och jag gillar det. På Facebook såg jag vår gamla ponny Grynet som erövrar världen med en ny liten ryttare och började tokgrina. Läste Elsa Billgrens förlossningsberättelse i går: skyfall av tårar. Såg tre blåsippor på en promenad och tårarna var där igen. Lo gjorde årets första fotbollsmål på cup: buhubuhu. Allt är vackert. Allt är rörande.

1 kommentar

  1. Åh vad glad jag är för dig att du har såna vänner!
    Jag har förresten samma upplevelse. Jag har gått över BF-datum med 2 dar nu och har inte varit så här pigg på länge!
    Hoppas vi får bra förlossningar! 🙂

Write a comment