Helg, hästar, Making of a murderer och så lite badminton

Helg. Älska helg alltså. Ännu mer nu när vi bor på landet. Glädjen när man inser att vi inte behöver lämna gården på hela helgen…oslagbar är den…

Dagarna ägnades åt sovmorgnar, långfrukostar, äppelpaj, test av min nya foodprocessor (gjorde valnötspesto och pajdeg), stickning av bebisfilt och sträcktittning av Making a murderer. Alltså helt känslomässigt slut efter den upplevelsen. Helt förstörd. Sällan sett en dokumentärserie som gjort mig så förbannad som den här. Vet att jag är sen på bollen och så, men hur kan man någonsin bli sams med USA´s rättsystem efter den här tittningen? Ville bara skrika när sista delen tog slut.

Mellan soffan och matbordet trängde jag in lite stallarbete och säkring av vårt trästaket som ett par hästar plötsligt blivit besatta av att gnaga på. Red en sväng men känner mig frustrerad av att inte kunna göra det fullt ut…

I söndags blev vi lite rastlösa och drog till rackethallen för badminton – den enda bollsport där jag dominerar mina barn. Haha. Älskar fan badminton.

Write a comment