Snö snö snö

Tre ljuvliga dagar i Åre är snart till ända. Så himla glad över att vi åkte hit. Nyår blir inte bättre än i Åre faktiskt. Snön är magisk i år. Bästa åkningen på längre. Hela Björnen var som en perfekt spritsad gräddtårta och föret perfekt!

Fick lite lite ångest över att vi ger oss in i småbarnstivolit igen nu när precis alla i familjen kan bära sina skidor själva, åka ankarlift samt ha tillräckligt jämt humör för att inte lägga sig i skrikande hög när det tar emot/kliar under hjälmen/man glider baklänges eller bara kort o gott är lite törstig. Som jag släpat på skrikande högar de senaste 16 åren. Och nu börjar vi om från början…

Men skidskola finns ju! Och barnvakter i massor. Alltid nån som hellre vill softa på hotellet. Som Lollo och jag i dag. Har bara glidit runt här och spaat på Copperhills magiska spa och suttit i loungen o läst och njutit av snön fast inifrån och druckit te och ätit småkakor och läst lite till.

Write a comment