Åre here we come

I mellandagarna har vi slappat, ridit, fixat massor i stallet, hållt på o joxat med ny teknik (hate joxandet men älskar tekniken) och hälsat på min 97-åriga farmor och faster på besök i stan samt ätit middag med bästisar:

Efter en julhelg som nästa inte ville ta slut är vi nu på väg till snön. Åre är mitt bästa nyårstips! Alltid magi där på nyår. Så är det bara. Vi tar nattåg för att slippa snökaos o bilhelvete. Så sjukt mysigt.

Igår red Olga och jag red över hästarna till Karlslunds gård som vi bor granne. Så himla tur att vår granne Ann-Catrin Laitinen är rehab/träningsproffs och att vi kan låta hästarna bo över och få vattenträning när vi reser i väg! Var där och kollade till dem och myste lite nu i eftermiddags och känner mig bara så lycklig över att min Ninna har tillfrisknat en gång till efter sitt fånganfall i somras. Nu är hon fullt igångsatt igen och det enda som hindrar mig från att sitta i sadeln 24/7 är min begynnande foglossning. Kan bara rida i lugnt tempo och inte för långa pass, annars stapplar jag upp från stallbacken på kvällarna… Längtar till april av fler skäl alltså…

För et som längtar efter att höra min röst: Nu ligger Fyllepoddens sista avsnitt uppe och vi gästar av underbara Sandra Beier! Lyssna härhttps://www.acast.com/fyllepodden/sandrabeijer

Och så gästar jag och Ann Söderlund Ihop med Josefin där vi minst sagt bjuder på ett frisläppt samtal! Den kan ni lyssna på här: https://www.radioplay.se/podcast/ihop-med-josefin?episode-id=35824

Vi ses i Åre❤️

Write a comment