Livet på paus

Jag vet att den här bloggen har varit ett skämt på senaste. Den har i ärlighetens namn varit död. Jag har haft mina skäl. Min mamma dog i våras och mitt liv blev ett annat. Ett tomrum. Jag var sjukskriven för akut stress nästan hela sommaren. Och det kändes tillslut bara så plågsamt att försöka krysta fram inlägg bara för att när mina ord var slut. I mig fanns bara sorg men inte ens det kunde jag skriva om. Så jag bestämde mig för en paus härifrån. 

Nu är det november och sorgen kommer och går. Från dag till dag. Men oftare börjar jag känna igen mig själv. Känner kraften i mig igen. Mer och mer. Jobbar med världens roligaste serie på Nexiko. Föreläser massor och börjar komma tillbaka…

Vi är i Marocko nu över höstlovet. Har haft en fantastisk vecka. Skriver ett mustigt inlägg om allt jag kan tipsa er om samt magic pics härifrån i morgon. 

Kärlek. 

Write a comment