Olgas äventyr

Tänk att min älskade lilla Olgis snart har varit på språkresa i Saint Raphael i snart tre veckor. Det är inte klokt vad länge hon har varit borta! Nästan outhärdligt länge. Men det tröstar att veta att hon verkar the time of her life på rivieran. Så bra grej det här med språkresa. Man borde själv åka i väg på nåt liknande. Otroligt utvecklande, roligt, spännande och lärorikt.

Olga bor alltså hos ett franskt par i pensionsåldern som inte kan många ord engelska. Hon delar värdfamilj med en norsk tjej, en tysk tjej och en spanjorska. Inte mycket svenska blir det. Typ bara engelska och franska. De bor 10 min från stranden och 10 min från skolan där de får franskalektioner 3 timmar varje dag. Jättebra pedagoger och lagom nivå rapporterar Olga. Ett stort plus är all god mat, och alla grymma utflykter som EF anordnar, Olga har fått beta av nästan varenda  hotspot på hela rivieran, Monaco, Grasse, Saint Tropez, Nice och Antibes. Ni som är sugna på mer information gå in på EF Sveriges hemsida här.

Avundsjuk på min egen unge är jag:-)

Write a comment