Att bli kär i en röst

Olika somrar har präglats av olika händelser, personer eller grejer för mig. Greklandssommaren, Mickesommaren (sommaren när jag blev kär i – ja just det – Micke, bilsommaren (när vi bilade runt i Europa), regnsommaren och hästsommaren. Den här sommaren kommer jag tveklöst att minnas som ljudboksommaren. Det mesta jag har gjort har jag gjort med ett par lurar och fantastisk läsning i öronen. Nu har jag nördat in mig på BookBeats teman. Ja ni läste rätt, BookBeat har fixat teman för oss rådvilla vilket har resulterat i att jag har lyssnat på böcker som jag kanske aldrig annars skulle ha hittat. Just nu är jag inne på temat ”Hjärtekrossad”. Och jag är kär i Bodil Malmstens röst och hennes fina fina lilla diktsamling ”Det här är hjärtat”. Bodils ord är mina favoritord. 

Ni som inte testat BookBeat, gå in här, skriv in rabattkoden sannalundell och få en helt gratis provmånad! Puss och varsågoda! 

I samarbete med BookBeat.

Write a comment