En annan del av Köping

Himlen är persikofärgad, ljungrosa och alldeles alldeles mumsig över Mälaren. Jag är i Kungsör. Bor i ett hyrt hus med brygga och altan precis vid vattnet. Somnade och vaknade till vågornas kluckande och har suttit i solen och tittat på måsarna hela dagen. Det är så fint här. Fint på så många platser i Sverige som man aldrig kommer till. Det är det bästa med mitt jobb och Mickes också för den delen, att vi får se Sverige o världen. Hålor som Gud glömde och pärlor som man blir kär i och vill tillbaka till. Hälsar på min man som hänger här som tårtgeneral i en månad. Barnen har varit här sedan i söndags och jag har varit ensam hemma några dagar. Har hunnit fixa massa junk som jag legat efter med. Älskar ”lediga” dagar att ägna åt att röja upp eftersläntrande att-göra-grejer. Men älskar lika mycket att packa weekend-bagen o komma hit.

Nu ska vi försöka kolla på Min pappa Tony Erdmann. Om tekniken bara vill vara med oss för en gångs skull. Apple TV och TriArt Film är inte alltid med oss om man säger så…

Write a comment