Mallorca

En vecka i medelhavsvärmen. En vecka i apelsinriket. Att tanka värme. Och sol. Nu är vi redo för svensk sommar. Nu kan det både få regna o blåsa svalt utan att jag kommer att känna mig berövad.

Den här gången hyrde vi ett hus i Soller, den lilla vackra staden med den fina katedralen och det lilla tåget. Och helt ärligt så var det inte den bästa lösningen för två ganska trötta mammor med många barn. Ann fick agera chaufför i stort sett halva dagarna när vi insåg att den lilla fina spårvagnen ner till stranden var svindyr att åka med. Inga barnpriser här inte. Vi hade ingen pool och 35 grader i skuggan kräver då havsbad. Mycket åkande alltså. Men också härligt för en historievurmande person som jag. Soller är som en liten sekelskiftesdröm nämligen. En intakt söt lite stad där allt är vackert.

Write a comment