Och så kom dagen då jag är trippelaktuell i etern!

I kväll smäller det. Jag premiärprogramleder Karlavagnen i SR P4. Åh, vad fint om ni vill lyssna i kväll och ringa in och snacka med mig!

Och så släpps ett helt fantastiskt avsnitt av Fyllepodden då vi gästas av drömpersonen, ledarutvecklaren och författaren Mia Törnblom. Hör henne berätta om sitt tidigare missbruk och hur svårt hon haft att förlåta sig själv. Mia berättar även om sitt arbete med kulturminister Alice Bah Kuhnke och svenska damlandslaget i fotboll. Vill ni veta hur det kan gå till när ett beroende tar över, lyssna på det här ärliga, öppna och fantastiskt lärorika samtalet.

Sist men inte minst ska alla ni hästälskare inte behöva gå tomlyssnade ur denna dag. I dag släpps det sjätte avsnittet av Veterinärpodden och i dag  geggar jag och Marianne Lindsjöö in oss i ett riktigt vidrigt ämne: parasiter. Maskar, larver, gnätter, ägg. Fy och tvi. Men ändå så sjukt viktigt att hålla koll på. Visste ni att maskstammarna (äckligt ord, jag vet!!!) håller på att bli resistenta mot avmaskningsmedel? Det kräver nya metoder och goda förberedelser så att vi kan förebygga och skapa parasitfria miljöer för våra hästar. In och lyssna och äcklas eller njut!

Write a comment