När man skiter i allt och bara rider i väg…

IMG_0563-e1474444913221

Jag åkte svintidigt med kidsen till skolan, drog sen till Bauhaus och köpte målarfärg, räddade kaningunge, hämtade halmbur, räddade harunge, mockade skit, skickade räkningar, vek tonvis med tvätt och var bara allmänt jävla duktig hela dagen. Men så kände jag att Luther fick ge vika. Vi har haft den vackraste september i mannaminne, den vackraste bästa årstiden att rida på. Ändå hinner jag liksom inte med Guldis. Hinner inte rida. Och det håller på att äta upp mig. Att inte hinna det allra viktigaste för själen är såååååå dumt. Så jag bara slängde i från mig allt jag hade i händerna och drog ut på en tvåtimmars tur. Till korparna, falkarna, rävarna och solglittret genom granarna. Galoppen över ängarna. Sen skrattade jag i själen igen.

Write a comment