Morgonbestyr

Lämnade kidsen på skolan. tog en vovvepromenad i snöyran och gick runt till söders samtliga mobiltelefonreparatörer i hopp om att hitta någon som var öppen. Nix. Det fick bli en frukost på Pom och Flora och långläsning av papper-DN. Inte varje dag det sker nu för tiden. Alltså ni som kommer till Stockholm på någon liten weekend eller dylikt bara måste ta en frukost på Pom och Flora. Stället är magiskt.

Jag har ett kriterium för vad jag tycker att det är värt att betala för att äta på lokal och inte i hemmet. Jag måste bli serverad mat som jag inte hade kunnat göra själv i mitt eget kök. Eftersom jag är ganska grym på mat – om en får skryta lite –  samt bor i ett veritabelt Mecka gällande matbutiker och bagerier och alltså kan handla hem grymma råvaror dagligen, så sker dessa ögonblick förhållandevis sällan. Jag spröjsar således och känner mig bedragen.

Så ICKE på Pom och Flora. Kan inte ens beskriva anrättningarna, men chiabowls med rostade nötter och tahinisirap är tex en klar favorit. Samt avocadosmörgåsarna med duccha och ägg. Gå bara dit. Dagens tips!

janni-deler-pomofloraDSC_2547

Write a comment