Smooth days in Gothenburg

Jag och småkillarna hakade på Ann och hennes småkillar till Göteborg. En liten minweekend. 2 nätter på hotell, besök på coolaste Universeum, bad i Clarion Post´s utepool, finmiddag och fulpizza. Galen lek 24/7 och lite slagsmål på det. Killar med högt varvtal om en säger så.

Så himla lyckad liten resa måste jag säga. Sportlov måste inte alltid firas i skidbacke ätandes apelsin och en ruta marabou choklad. Sportlov behöver inte vara en sådan total ansträngning. Sportlov gör sig mycket bra i städer som förknippas med sommarlov och nöjesfält. De är nämligen tämligen tomma på sportlov. Folktomt är = härligt för en Stockholmare känslig för stress (ja vet, synnerligen risig kombo).

Göteborg ÄR Sveriges mysigaste stad tycker jag. Här har ni en bra guide till allt mys som Tant Johanna har skrivit.

Write a comment