The girl is back in space

För nio månader sedan lade jag ner min blogg på Aftonbladet. Jag behövde en paus efter fem år av dagliga inlägg. Jag var trött på mina egna formuleringar. Mina egna åsikter och mitt sätt att se och analysera världen. Ville uppleva den bara, utan att behöva berätta vad jag såg, kände, hörde varje kväll framför min dator.

Pauser är världens bästa grej tycker jag. Pauser bäddar för nytändning. Pauser skakar om och får en att inse vad en verkligen vill. Jag har saknat bloggis. Alltså big time. Jag har saknat mitt berättande. Saknat just precis det här formatet. Bloggen. Blandning av dagbok, dröm, dagstidning och glossy magasin. Galen i att läsa bloggar och galen i att blogga. Lika bra att inse det och get back to were I belong liksom.

Och så träffade jag Linda på United Influensers so ba: Jaaaaaa, kom till oss och börja blogga här! Och det kändes bara så rätt, så nytt och så fräscht.

Så varmt välkomna till min nya blogg gamla och nya läsare. Det blir mycket häst här, mycket livet, barnen, projekten, medberoende, mat och snyggbilder. Har köpt en kamera som jag håller på att lära känna nämligen. Så kul att vara tillbaka!!!

Bild 2014-10-17 kl. 12.59 #2

1 kommentar

  1. Sa glad for detta! 🙂

Write a comment